Kliniek De Nederlanden

Ervaringen

Ervaringen

Helemaal blij met deze fijne Emerald laser behandelingen en de super fijne servie van eigenaresse Astrid! Wat een goede behandelingen en ik zie best een flink verschil. Erg lekker zo'n moment voor jezelf en ook blij met de massages en de acupressuur. Ik kom zeker terug en ik kan het iedereen die van vetcellen op de verkeerde plaats af wil komen van harte aanbevelen.
Jessica Heuperman
Designer
Heerlijk ontspannen weer een behandeling gehad!
Britta Bouma
Designer
Wat een geweldige steun en goede informatie. Dit is onmisbaar in zo'n moeilijk traject als afvallen kan zijn....
Cor Mul
Altijd maximaal genieten met goede persoonlijke begeleiding en informatie.
Corine Lampe
Goede uitleg over de behandeling(en). Geen pijn en geen bijwerkingen. Je gaat bewuster leven.
Anita de Wit
Bijzonder prettige ontvangst. Zeer goede begeleiding en ontzettend veel informatie over de behandeling, voeding en begeleiding. Algehele indruk is uitstekend.
Peter Van Der Drift
Astrid is een fijne persoonlijkheid die voor iedereen het beste voor heeft en veel nuttige informatie uitwisselt over een gezond leven m.b.t. de psyche of voeding. Communicatief erg sterk en prettig in de omgang.
Francis Sondervan
Altijd fijn en professioneel. Lang leve een gezond lichaam en Astrid! Ik ben 15kg afgevallen in een korte tijd met alle goede apparatuur en begeleiding over mijn nieuwe levensstijl. Dank je wel voor alles.
Judith Steenvoorden
Astrid is heel vriendelijk en legt alles rustig en duidelijk uit. De behandeling zelf is prettig en zelfs ontspannen met direct aantoonbaar resultaat.
Rivka Minnaar
Een veilig gevoel vanuit veel begrip van Astrid voor mij en mijn situatie. Naast de behandelingen goede informatie over leefstijl verandering. Nergens dwingend maar werkend naar bewustwording. En zelfs al een positief resultaat na 1 behandeling. De samenwerking werpt vruchten af 🤗
Harry
Prettig ontvangen Goede uitleg en fijn dat ik gelijk een proefbehandeling heb kunnen krijgen. Wel reuze benieuwd of het effect gaat hebben maar de tijd zal het leren.
Hans