Kliniek De Nederlanden

HOE WERKT DE EMERALD GREEN LASER?

De Emerald Green laser is een niet-invasieve techniek waarbij groene lasers ingezet worden om vetcellen te verminderen. Het doel van de behandeling is het verminderen van de lichaamsomvang. Gewichtsverlies is geen doel op zich. De techniek met groene lasers is revolutionair omdat groene lasers meer energie produceren dan rode lasers en op een effectieve en veilige manier ervoor zorgen dat de inhoud van de vetcel wordt opgelost. Het vet wordt vervolgens door het eigen lichaam afgevoerd via het lymfestelsel.

WAT MAG JE VERWACHTEN?

De meeste mensen die de laserbehandeling ondergaan, focussen zich op hun taille, dijen en heupen. Ook andere probleemgebieden zoals de armen, nek, enkels, borst en rug kunnen goed worden behandeld. Tijdens een behandeling worden de laserstralen 2x 15 minuten op je lichaam gericht en specifiek op de gebieden die jij hebt aangegeven. Bij slechts tien behandelingen zijn de resultaten al zeer goed. Hoeveel behandelingen nodig zijn, kan de behandelaar het beste beoordelen.
Hoe werkt het?

De meest innovatieve laserbehandeling voor vetvermindering is nu ook op de Nederlandse markt

De eerste niet-invasieve laser

Erchonia Corporation zet zich al ruim 20 jaar in voor onderzoek naar ‘low-level laser therapie’ (LLLT). Erchonia schreef geschiedenis in 2010 toen de FDA toestemming gaf om de eerste niet-invasieve laser voor vetverlies op de markt te brengen. Erchonia kreeg een ‘gold standard award’ voor hun prestaties op gebied van de lasertechnologie-ontwikkeling.

De Emerald Green Laser is één van de meest innovatieve producten in de esthetische industrie. Een volledig pijnloze behandeling met verbluffende resultaten.

Dr Med Janine Pantzek Clinic, Hamburg, Duitsland

Het Erchonia lasersysteem is het beste alternatief voor een chirurgische ingreep. Uitstekende resultaten in zeer korte tijd.

MD. Dinko Bagatin, cosmetisch arts, Bagatin kliniek Zagreb, Kroatië

Gewichtsbeheersing is het onderwerp van gesprek in onze tegenwoordige samenleving. De Emerald Green Laser behandeling voor vetvermindering heeft mij en mijn team de mogelijkheid gegeven om programma’s op te zetten om dit probleem op een revolutionaire, niet-chirurgische manier te bestrijden.

Mr Robert Sullivan, Midleton Clinic, Country Cork, Ierland